Kleuradvies

Kleuradvies

Niet alleen make-up en hairstyling zijn belangrijk om er elke dag goed uit te zien. Ook de kleuren en de kleding die je draagt zijn bepalend voor je uitstraling. Als all-round kleur-, styling- en imagoconsulente geef ik je de juiste handvatten en adviezen. Zo word je de beste versie van jezelf met een look waarmee jij het beste tot je recht komt.

Het kleuradvies

Hoe kan het dat een bepaalde kleur je meer laat stralen dan de andere? Hoe komt het dat iemand anders er prachtig uitziet in blauw, terwijl diezelfde kleur blauw niets voor jouw uitstraling doet. Jij vindt beige een prachtige kleur, maar je krijgt juist altijd veel complimenten als je roze draagt.

Ieder mens is uniek.  Iedereen kan in principe alle kleuren dragen; het ligt er maar net aan welke tint het beste bij jou past! De kleuren die je draagt, bepalen wat jij uitstraalt. De kleuren die goed bij jou passen laten je er op je best uitzien. Een kleur staat goed als deze in harmonie is met je eigen kleuren; jouw huidskleur, haarkleur en de kleur van jouw ogen. Dat is de kracht van kleur!

Een kleuranalyse geeft jou niet alleen inzicht in je eigen uitstraling, maar nog veel meer:

  • Zelfvertrouwen; omdat je weet welke kleuren jouw uitstraling versterken voel je je niet meer onzeker.
  • Zichtbaarheid; de juiste kleuren vergroten je presence.
  • Zekerheid; als je weet welke kleuren jou het beste staan, hoef je nooit meer te twijfelen over de keuze voor een bepaalde kleur.
  • Gemak; winkelen gaat gemakkelijker en sneller.examen_fashionstyling_SHS-25

Kleurcombinaties

Maar dat is nog niet alles. Een kleuradvies geeft je ook meer inzicht in hoe je de kleurencombinaties kunt maken die voor jou optimaal werken. Je zult merken dat je meer kunt doen met een kleinere, maar efficiëntere garderobe, waarmee je eindeloos kunt mixen en matchen. Bovendien bespaar je tijd en geld omdat je gemakkelijker en sneller kunt winkelen en geen miskopen meer hebt. Een kleuradvies verdient zichzelf dus makkelijk terug.

examen_fashionstyling_SHS-8

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de kleurenanalyse draag je geen make-up. Dit geeft een zo duidelijk mogelijk beeld van jouw huidtint en zo kunnen we goed zien wat voor effect een kleur heeft op jouw uitstraling. Als je je haar geverfd hebt, worden de haren afgedekt. Met behulp van verschillende kleurenstalen, wordt er vervolgens bepaald welke kleuren jou het beste staan. Je ervaart zelf wat kleuren met je uitstraling doen. En alleen de beste kleuren komen in jouw persoonlijke kleurenwaaier.

aanbod-knapsels-kleur-advies

Kleurentest

Een kleurentest laat je zien welke kleuren jou het mooiste staan. Omdat ieder mens uniek is vind ik de standaard kleurenwaaiers of kleurenkaarten niet optimaal. Deze standaard materialen bevatten namelijk ook vaak kleuren die toch minder goed staan. Jouw kleurenwaaier wordt dus op maat gemaakt.

 

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }