Haarsieraden DRKS

Haarsieraden DRKS

Haarsieraden, je ziet ze vaak in de bruidswinkel liggen maar het is erg moeilijk om dan een mooi haarsieraad te kiezen. Wanneer je jurken gaat passen heb je vaak je haren zoals je ze altijd hebt, hierdoor komt de haarsieraad niet echt over. Ook weet je nog niet hoe je kapsel er uit komt te zien, dus daarom is het vaak moeilijk om al een haarsieraad te kopen voordat je je kapsel hebt gekozen.

Haarsieraad bij Knapsels

Een haarsieraad kun je op meerdere manieren vaak in je kapsel verwerken. Dit is iets waar ze in de bruidswinkel geen of weinig zicht op hebben. En soms hebben bruiden al iets gekocht wat later niet handig in het kapsel te verwerken blijkt te zijn. Dit is natuurlijk erg jammer van je geld. Daarom verkoop ik mooie haarsieraden. Op het einde van de proefsessie gaan we kijken welke haarsieraad jij mooi vind in jou kapsel. We gaan dus verschillende opties proberen zodat jij meteen ziet hoe dit in jou kapsel eruit ziet. Zou krijg je een goed beeld wat mooi past bij jou gekozen kapsel en bij jou jurk.

Ook kan ik je dan verschillende manieren laten zien hoe je de haarsieraad in je bruidskapsel kan verwerken.

Knapsels-mieke-details

Haarsieraden DRKS

Sinds maart ben ik de eerste bruidsstylist die mooie en luxe haarjuwelen van DRKS verkoopt. DRKS is een Nederlands merk wat gevestigd is in Nijmegen. Ze verkopen naast mooie haarsieraden ook armbanden, oorbellen, kettingen, cadeaus enzovoorts. Dus wanneer jij een hele set wil die past bij jou haarsieraad is het voor mij mogelijk deze te bestellen.

Bij het binnen krijgen van de eerste haarsieraden van DRKS was ik meteen verliefd. De haarjuwelen komen in een mooie, luxe doos zodat deze goed blijft tot aan jou trouwdag. Ook is de afwerking erg mooi en hebben ze veel verschillende stijlen.

Ik ben erg blij dat ik mijn bruiden deze mooie haarsieraden kan aanbieden!

haaraccessoires-met-zilver-blaadjes-drks-venetia

 

 

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }