Personal Shopping

Personal Shopping

Vaak hoor je: Personal shopping dat is toch meer voor celebrities? Maar nee, personal shopping is voor iedereen! Je bent bijvoorbeeld op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid, toe aan een nieuwe stijl, je wilt graag wat extra aandacht of je hebt juist helemaal géén tijd om urenlang te shoppen. Eén op één mode-advies van een deskundige stylist kan in tal van situaties heel erg handig zijn. Wat fijn is het dan om een afspraak te kunnen maken met je eigen personal shopper!

Wat doet een personal shopper?

Ik als personal shopper help jou bij het kiezen van de juiste kleding voor een bepaalde gelegenheid, je nieuwe stijl of voor je alledaagse garderobe. Ik ben op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van mode en kan je meteen helpen met het maken van outfits die bij jou lichaamstype passen. Outfits die jou pluspunten benadrukken en jou minpunten camoufleren. Hierdoor voorkom je miskopen, kleding die al 3 jaar in de kast hangt maar waar het kaartje nog aan hangt.

Ook leer ik je tijdens een personal shopping sessie hoe je zelf goede outfits kunt maken, zodat je ook in de toekomst goedgekleed de deur uit gaat! En miskopen voorkomt natuurlijk…

Knapsels-personal shopping

Werkwijze

Personal shopping vindt meestal plaats na een kleur en stijl advies. Zo heb ik al een goed beeld van de kleuren die jou mooi staan. En ook van jou persoonlijke stijl, je plus en min punten en je huidige kledingstijl. Hierna kunnen we starten met de personal shopping. Jouw nieuwe garderobe wordt gekocht, en natuurlijk krijg je veel combinatiemogelijkheden mee.

Maar wanneer je geen kleur en stijl advies hebt gehad, en je wilt voor een bepaalde gelegenheid gaan shoppen is er niets aan de hand. Je krijgt van mij op voorhand een vragenlijst over jou stijl en smaak. Wat draag je graag? Wat vind je minder mooi en heb je favoriete merken?

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }