foto-Janet-websitefoto-Janet-website

Janet Fiévez- Smolders

Ik ben Janet Fiévez- Smolders, haarstylist en visagist. Op jonge leeftijd was ik al bezig om leuke kapsels bij mezelf te creëren. Het is van mij dan ook altijd een droom geweest om hier iets mee te gaan doen.

Vanuit mijn passie en drang om iets met haarstyling te doen heb ik de beroepsopleiding haarstyling bij Micky Jooren gevolgd. Deze heb ik met veel succes afgerond. Als aanvulling op de uiterlijke verzorging heb ik bij Micky Jooren de cursus visagie gevolgd.

Om mij verder te kunnen specialiseren in bruidskapsels en omdat ik de behoefte had om nog meer te leren, heb ik de specialisatie bruidskapsels gevolgd bij Baron Academy. Ook dit heb ik met veel plezier succesvol afgerond. Ik merk dat ik mijn creativiteit in het creëren van kapsels helemaal kwijt kan en dat het echt mijn ding is. Na iedere creatie van haarstyling en visagie ben ik trots op wat ik heb neergezet, dit maakt me blij en geeft me voldoening.

Een kapsel en visagie die het beste in jou naar voren halen, dat is waar ik naar streef. Ik ben namelijk een perfectionist en wil graag dat alles tot in de puntjes klopt. Ik zorg ervoor dat ik altijd up to date blijf met de nieuwste trends en technieken. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit zijn voor mij essentieel.

Elyse Smetsers

Al zolang als ik mij kan herinneren wilde ik kapster worden. Maar dan zonder knippen en verven. Daarom koos ik uiteindelijk toch voor een andere opleiding. Maar de passie voor hairstyling en visagie bleef de rode draad. In 2013 begon ik met Knapsels en rondde met succes de hairstyling en visagie opleidingen af bij Micky Jooren Opleidingen in Tilburg. Ondertussen deed ik ervaring op bij topmerken als Yves Saint Laurent en Lancôme.

Het is de beste beslissing die ik ooit genomen heb. Want wat vind ik het geweldig om samen met mijn klanten tot die unieke, prachtige look te komen die perfect bij iemand’s karakter past en de sterkste kanten van het uiterlijk naar voren laat komen.

Ik wil de beste zijn in mijn vak. Daarom blijf ik mezelf steeds ontwikkelen door cursussen en workshops te volgen. Zo blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends en de meest innovatieve technieken op het gebied van haar en make-up. De merken waar ik graag mee werk zijn onder meer MAC, Bobbi Brown en Urban Decay.

knapsels-elyse-smetsers-hairstylist-visagiste

Hairstyling & Visagie

Het is allemaal begonnen met de creatie van mooie bruidskapsels. Sinds 2014 combineer ik dit met professionele visagie en kan ik aanstaande bruiden een compleet pakket bieden. Dat is de beste manier om de look een geheel te laten vormen; het één versterkt het ander. Bovendien is het voor de bruid veel fijner om de perfecte look maar met één persoon af te hoeven stemmen. Eén professional die precies begrijpt wat jij bedoelt. Een ontspannen gevoel.

knapsels-over-mij-hairstyling
knapsels-over-mij-kleur-styling-imago

Workshops

Ik vind het leuk om mijn kennis met anderen te delen. Daarom bied ik in een gezellige sfeer twee verschillende workshops aan. Ik leer je bijvoorbeeld hoe je jouw ogen zo op kunt maken dat ze groter lijken. Of heb je altijd al willen leren vlechten? In mijn salon in Bladel geef ik je onder het genot van een hapje en een drankje alle tips & tricks die je thuis makkelijk kunt toepassen. Zo kun je elke dag stralen!

Waarom Knapsels?

  • Gediplomeerd hairstylist en visagist (Micky Jooren Opleidingen, Tilburg)
  • Jarenlange ervaring
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste technieken
  • Persoonlijk advies op maat
  • Eigen salon, aan huis of op locatie
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: E6B1B3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-overmij.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: FFFFFF; }