aanbod-knapsels-workshops-vlechten-makeup

Workshops

Altijd al willen weten hoe je die mooie vlechten kunt maken? Of hoe je de juiste foundation kunt kiezen en aanbrengen? Knapsels organiseert in haar salon in Bladel leuke workshops waarin je kunt leren om het haar te vlechten of hoe je de juiste make-up kunt aanbrengen op je gezicht.

In 2½ uur leer je in een persoonlijke en gezellige sfeer veel tips en tricks over haar of make-up onder het genot van een hapje en een drankje.

Het maximum aantal deelnemers per workshop is 4 personen.
De kosten bedragen €45,- per persoon.

Reserveren

Wil jij een workshop boeken bij Knapsels? Neem dan snel contact op voor meer informatie.

Vlechten

Wil jij leren hoe je het haar kunt invlechten en hiervan de mooiste creaties maakt?  De workshops Vlechten zijn verdeeld over verschillende niveaus, zodat jij geen dingen leert die je al weet. We oefenen de technieken op een oefenhoofd of op een model die je zelf meeneemt. Het makkelijkste is om een model mee te nemen die lang haar heeft met zo min mogelijk laagjes erin.

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de data en tijden van deze workshops? Houdt dan de website en de Facebookpagina in de gaten of neem contact met mij op via info@knapsels.nl.

aanbod-knapsels-workshops-vlechten
aanbod-knapsels-workshops-make-up

Make-up

Tijdens deze visagieworkshop leer je in één ochtend, middag of avond hoe je een mooie basismake-up bij jezelf kunt aanbrengen of hoe je je ogen zo kunt opmaken dat ze jouw uitstraling op de mooiste manier complementeren.

Tijdens deze workshop leer de basis voor een mooie make-up. Je leert hoe je de juiste foundations kiest en aanbrengt en je leert je ogen mooi op te maken voor een dag look. Je gaat naar huis met een volledige make-up look en boordevol tips om thuis te oefenen.

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de data en tijden van deze workshops? Houdt dan de website en de Facebookpagina in de gaten of neem contact met mij op via info@knapsels.nl.

Het is ook mogelijk om een persoonlijke make-up workshop te boeken. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Bekijk de tarieven voor de workshops

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: E6B1B3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: FFFFFF; } #cata_callaction_jx9dgg0jsg {background-color: #f1f1f1; }#cata_callaction_jx9dgg0jsg {background: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-homepage-persoonlijk-contact.jpg); } #cata_button_0libu6ywdk.cata-button{}#cata_button_0libu6ywdk.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_0libu6ywdk.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3} #cata_callaction_eyf0lmkce1 {background-color: #f1f1f1; }#cata_callaction_eyf0lmkce1 {background: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/revslider/home-fullscreen-slider/background_03.jpg); } #cata_button_ibfm1bj7wc.cata-button{}#cata_button_ibfm1bj7wc.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_ibfm1bj7wc.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3}