BelláPierre

BelláPierre

Vanaf 1 februari 2019 zijn de make-up producten van BelláPierre via de webshop. BelláPierre is een van de snelst groeiende minerale make-up bedrijven ter wereld. En Bellápierre wordt gebruikt door make-up artiesten en visagisten over de hele wereld. De producten van BelláPierre Cosmetics zijn uniek. Ze worden geproduceerd en vervaardigd in de eigen fabriek in Los Angeles. Dit is ook het grootste verschil ten opzichte van andere minerale make-up merken.

 

knapsels-bellapierre-poeder-foundation

 

Waarom BelláPierre?

BelláPierre make-up bestaat uit 100% mineralen die de huid niet irriteren. Deze mineralen zijn verkregen uit natuurlijke grondstoffen, zodat het voor alle huidtypes geschikt is. Het verwijderen van deze make-up is zeer eenvoudig. Je krijgt er geen verstopte poriën van en minder ophopingen van talg, waardoor de huid rustiger wordt en minder grof. Dermatologen geven daarom ook het advies om BelláPierre te gebruiken bij moeilijke huidtypes.  BelláPierre heeft verschillende awards gewonnen met haar gezonde en innovatieve make-up. (Zoals City Awards Finalist- Cosmetic Innovator of the year 2016 en Natural Health International Beauty Awards 2016)

knaspels-bellapierre-make-up-blog

Waarom minerale make-up kiezen?

  • Het is pure minerale make-up: Bevat alleen 100% pure Mica en minerale ingrediënten die goed zijn voor de huid worden gebruikt.
  • Alles-in-een: BelláPierre Cosmetics gebruikt Mica als minerale basis. Dit fungeert als een foundation/poeder, waardoor je geen extra product hoeft te kopen.
  • Blijft langer: Een pot van de minerale foundation, blush of bronzer van BelláPierre gaat ongeveer een jaar mee. Je hoeft het niet opnieuw aan te brengen gedurende de dag.
  • Betere kleurmatch met meer nuances: 10 verschillende kleuren foundation die passen bij alle huidtypes.
  • SPF 15: De producten van BelláPierre bevatten een natuurlijke SPF 15. De mineralen reflecteren het zonlicht en beschermen je huid tegelijkertijd.
  • Hypoallergeen: De eenvoud van de formules maken de producten geschikt voor de meest gevoelige huid. Dermatologen raden minerale make-up aan voor mensen die huidirritaties en andere vormen van huidproblemen hebben.
  • Meer voor je geld: De foundations, blushers, bronzers en oogschaduws van BelláPierre hebben een groot volume van het product.
  • Variëteit: Er zijn 60 verschillende kleuren oogschaduws. We bieden ook 9-stacks aan om de perfecte look te creëren.
  • Natuurlijke huidverzorging: Alle huidverzorgingsproducten zijn parabenenvrij. En ze bevatten alleen natuurlijke ingrediënten zoals jojoba-olie, kamperfoelie-extract, groene thee en komkommerextract.
  • Verpakking: We verpakken de producten met de klant in het achterhoofd. Elke pot van minerale poeder heeft een zeef om de hoeveelheid van het product te controleren. De deksel doet dienst als houder om de poeder in vast te houden.

 

knapsels-bellapierre-get-the-look

BelláPierre bij Knapsels

Bestel je producten eenvoudig via de webshop van Knapsels. Er zit ongeveer 3 dagen levertijd op.

Ben je nieuwsgierig geworden, maar wil je de producten eerst bekijken? Maak dan een vrijblijvende afspraak in mijn salon. Meer informatie is ook verkrijgbaar via info@knapsels.nl

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }