Tips & Tricks: Kerst make-up

Tips & Tricks: Kerst make-up

Je hebt een mooie feestoutfit geshopt voor de kerst, maar bij een mooie outfit hoort ook een feestelijke make-up. Knapsels geeft make-up tips zodat je feestlook echt compleet is.

 

Goud

De feestdagen worden vaak geassocieerd met goud. Tijdens kerst en oud & nieuw kun je deze kleur ook subtiel verwerken in je make-up. Bijvoorbeeld door een gouden oogschaduw of een gouden eyeliner voor een mooi glinsterend effect. Om je make-up extra feestelijk te maken kun je wat bronzer op de jukbeenderen aanbrengen.

 

Glitter

Ook is glitter tijdens de feestdagen toegestaan. Glitter kun je op verschillende manieren verwerken in je make-up. Wil je het subtiel houden? Ga dan voor een glittergel. Breng deze aan waar je dit mooi vindt, bijvoorbeeld op de oogleden, wimpers en wenkbrauwen. Niks is te gek tijdens de feestdagen.

 

Rood

Rode lippen en rode nagels zijn altijd een goed idee, zeker met Kerst en Oud & Nieuw. De kleur rood oogt chic en valt lekker op. En dat is wat we willen tijdens de feestdagen! Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je rode lippenstift zijn er een aantal basistechnieken voor het aanbrengen ervan. Breng als eerste een lip erase aan. Dit is een huidkleurige balsem die de natuurlijke lipkleur neutraliseert en vervaagt. De lip erase zorgt ervoor dat de rode kleur veel intenser wordt. Gebruik een lip potlood. Begin met het inkleuren van de randjes en werk vervolgens naar binnen toe. Heb je de randjes ingekleurd? Verdeel dan de kleur over de hele lip met een vinger. Breng de rode lippenstift aan.

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }