Trends: Bruidsmake-up 2017

Trends: Bruidsmake-up 2017
Het nieuwe bruidsseizoen is stilletjes aan begonnen, maar er komen ook nog heel veel bruiden aan die dit jaar gaan trouwen. Daarom is het tijd om te gaan kijken wat de trends zijn voor de bruidsmake-up van 2017!  Zachte roze tinten zijn helemaal hot en als subtieler alternatief voor de smokey eye is er nu ook een softe variant. Get inspired en kijk welke look bij jou past!

Het is belagrijk dat jij een make-up look kiest die bij jou past. Dat je op je grote dag iets meer wilt uitpakken is logisch, maar je moet er natuurlijk nog wel als jezelf uitzien. Ik licht een aantal trends van 2017 uit voor verschillende bruiden.

 

Healthy glow

Elke bruid wil er stralend uit zien op haar trouwdag. Begin op tijd met een huidbehandeling die past bij jou huidtype, want wat make-up betreft geldt: Less is more! Een dikke laag make-up kan niet op tegen een natuurlijke healthy glow. Wees dus, in aanloop naar jou trouwdag, extra lief voor je huid.

 

Natuurlijke wenkbrauwen

De super strakke en gestylde wenkbrauwen die je in verschillende make-up tutorials voorbij ziet komen zijn niet meer hip. De wenkbrauw mag er weer natuurlijk uitzien! Dit betekent niet dat je met een borstelig exemplaar rond hoeft te lopen. Maar probeer ze wel netjes bij te houden en misschien licht in vorm te tekenen waar dit nodig is.

 

Shapen

Het zware shapen maakt zijn exit, maar het blijft wel mooi om op subtiele wijze vorm te geven aan je gezicht. Als professionele visagiste kan ik je het geheim van shapen verklappen: alles wat donker is gaat optisch naar ‘achter’ en alles wat je lichter maakt komt optisch naar ‘voren’. Wil je iets minder op laten vallen, dan kun je dit dus wat donkerder maken.

 

Highlighten

Voor een stralend effect kun je op bepaalde punten van je gezicht een highlight aanbrengen. Bijvoorbeeld op je jukbeenderen voor een extra glow die onweerstaanbaar is!

 

Roze tinten

Roze tinten komen weer helemaal terug in 2017! Met deze kleur mag je helemaal uitpakken voor in je totale look! Zowel voor je ogen als wangen en op je lippen voor een mooie, zachte tint.

 

Transparante basis

Wie is er niet weleens betrapt met een te dikke laag foundation op het gezicht, oftewel de cake face?! Een te dikke laag foundation kan anno 2017 echt niet meer! Op je grote dag moet je huid juist stralen en hiervoor  moet de basis transparant zijn.

 

Sproetjes

De sproetjes mogen dit jaar gezien worden, en met een transparante basis kan dit perfect. Voor een mooie afwerking van het geheel kun je een foudation gebruiken in de kleur rondom je sproeten, dus niet van je sproetjes zelf!

 

Soft smokey eye

Een bruid die net iets meer wil dan een naturel make-up is de soft smokey eye een prachtige optie. De kleuren die voor de soft smokey eye gebruikt worden zijn zachter van tint, dit in vergelijking tot de zware smokey eye waar donkere kleuren voor gebruikt worden.

 

Eyeliner

De eyeliner vind je in elke kleur, vorm en soort en deze trend zullen we dan ook zeker in 2017 terug zien. Je kunt voor een subtiele eyeliner kiezen, maar ook voor een extravagante cat-eyeliner. Kies je voor een kleur of kies je voor zwart? De opties zijn eindeloos om jou look hiermee af te maken.

 

Mooie, volle wimpers

Wie wil er nou niet van die mooie, volle winpers?! Wimperextensions zijn daar een mooie uitvinding voor, maar nepwimpers of wimperstukjes voor die ene dag dat je gaat trouwen is zoveel makkelijker. Je krijgt er een geweldige oogopslag door en het maakt je hele bruidsmake-up look compleet.

 

Matte lippen

Een glans op je lippen kan erg mooi zijn, maar in 2017 zien we dat de matte variant ook erg populair wordt. Er komen steeds meer matte lipsticks op de markt die parfect passen bij de healthy glow trend.

 

Minimalisme

Deze trend is gemaakt voor alle bruiden die dagelijks weinig tot geen make-up dragen, maar nog steeds sprankelend voor de (trouw)dag komen. Met een klein beetje glans, een subtiele blush en een soft kleurtje op de lippen kun je een groots effect creëren.

 

(Bron: The perfect wedding)

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }