The perfect wedding

The perfect wedding

Sinds kort staat Knapsels op de website van the perfect wedding.

The perfect wedding

Dit is een verzamel website voor alle leveranciers in de trouwbranche. Bruidsparen kunnen hier per bruidsitem zoeken naar leveranciers. Ze kunnen dan ook meteen recensies en ervaringen lezen van bruidsparen die hen voor zijn geweest bij deze leverancier. De bruidsparen kunnen de leverancier beoordelen op informatievoorziening, communicatie, medewerker(s), flexibiliteit, begreep onze wensen en prijs & kwaliteit. Per item kan het bruidspaar tussen de 1 en 5 sterren geven. Dit alles geeft een gemiddelde cijfer over de leverancier.

 

Knapsels

Het is nu dus ook mogelijk om via deze website recensies en ervaringen over knapsels achter te laten. Maar ook om deze ervaringen te lezen. Dit is erg fijn voor toekomstige brides-to-be, zo weten zij wat ze aan mij hebben. Het is een mooie objectieve manier om kennis te maken met knapsels.

Ook kunnen toekomstige brides een stukje over knapsels en mij lezen. Ook staan er wat foto’s van voorgaande bruiden op en een filmpje over mij.

 

The perfect wedding pagina van Knapsels

Ik zou het dan ook erg fijn vinden wanneer al mijn bruiden iets achter laten voor mijn toekomstige bruiden. Zo helpen jullie deze bruiden op weg in hun keuze naar een geschikte bruidsstylist voor hun bruidskapsel en make-up.

 

Klik daarom hier om naar deze pagina te gaan.

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }