Sidebraid

Sidebraid

Elk jaar is er een nieuwe trend op het gebied van kapsels. Dit jaar is de nieuwste obsessie: de sidebraid. Dit is een makkelijke vlecht die je aan één kant van je hoofd maakt. Je kunt deze hippe vlecht op verschillende manieren in je kapsel verwerken.

De sidebraid

Het handige aan dit type vlecht is dat je hem los achter én voor je oor kunt dragen. Maar dat je hem bijvoorbeeld ook perfect in een staart vast kunt maken. Vlecht hem in, maak een los vlechtje of maak er twee. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze hippe vlecht! Doe nu direct inspiratie op:

Ingevlochten en de rest los

 

Zoals je op de foto’s hierboven ziet is de vlecht hier ingevlochten aan een kant van het hoofd. Op de bovenste foto is het haar verder heel simpel gehouden. Dit is een echt kapsel wat je elke dag kunt maken en die er verzorgd uit ziet. Op de tweede foto hebben ze er een heel stoer en elegant kapsel van gemaakt. Dit kapsel kun je makkelijk maken wanneer je een feestje hebt.

De losse zijvlecht

​Op deze foto zie je een mooie losse zijvlecht die heel subtiel aanwezig is in het haar. Dit kapsel past ook perfect in een andere trend: de Boho style. De rest van het haar is nonchalant gelaten, zodat het er heel natuurlijk uitziet.

 

De invlecht in de staart

Bij dit kapsel vind je sidebraid verwerkt in een mooie staart. Dit is een heel elegant kapsel die je bij elke gelegenheid kunt gebruiken.

(Bron: Rob Peetoom)

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }