Promo filmpje Knapsels

Veel klanten zijn benieuwd hoe een afspraak bij Knapsels eigenlijk te werk gaat. Daarom heb ik afgelopen december een aantal klantjes gehad waarbij we tijdens hun afspraak mochten filmen. Chris van Brussel is mee geweest naar deze afspraak om hier een mooie promo filmpje van te maken die we op youtube konden plaatsen.

Youtube filmpje

Het doel van dit promo filmpje was om min toekomstige klanten een beeld te geven van mijn werkwijze, wie ik ben en wat knapsels doet. Ik vind het belangrijk dat het in een huiselijke en ontspannen sfeer bij u thuis is waarbij u er een gezellige vriendinnenmiddag van kunt maken. Of juist een rustig en ontspannen moment voor u zelf. Ik denk dat dit goed naar voren is gekomen in dit filmpje. Klik hier om de film kun je bekijken op youtube.

 

Film credits

Alle film credits gaan naar Chris van Brussel van 1695 MEDIA. Hij is een hele dag met mij op pad gegaan om beeld materiaal te verzamelen voor deze promo film. Na het filmen heeft hij dit gemonteerd tot een mooi filmpje. Deze film geeft weer hoe knapsels te werk gaat.

 

Reactie achterlaten

Ik ben super blij met het resultaat. Het is echt geworden wat ik er van verwacht had, maar het is natuurlijk ook spannend om het online te zetten. Ik ben dan ook erg benieuwd wat jullie van mijn promo film vinden? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties en wil ze dan ook graag horen! Hieronder kun je jou reactie achterlaten.

 

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }