Make-up trend lente/zomer 2017

Make-up trend lente/zomer 2017

Met het begin van de lente komt er ook weer een nieuwe trend aan. Deze make-up trend zie je de hele lente en zomer terug. Dus ben je klaar voor een gekleurde eyeliner? En wat te denken van een cyclaamroze kleurtje voor je lippen? Dit zijn nog maar twee trends voor de komende seizoenen.

 

Nude en zonnige make-up

De winnende make-up look van deze zomer is nude en zonnig. Warme kleuren zoals goud, koper, brons, rood- en bruintinten dat zijn de kleuren die veel voorkomen. Dit geeft je een jong en fris, maar ook luxueus en energetische look.

 

Bronzing powder en vrolijke lippen

De bronzing powder gaat deze zomer een hoofdrolspelen in de make-up routine. De bronzing powder gebruik je over een vleugje foundation. Andere must-have producten zijn mascara en lippenstift. De lipstick kleuren voor dit seizoen zijn: Indiaas rood, cyclaamrood, bordeaux, oranje en rozeachtige nude tinten.’

 

Gekleurde eyeliner

Een andere trend is gekleurde eyeliner. Ze geven je gezicht een zomerse uitstraling. De favoriete kleuren voor deze lente en zomer zijn: flesgroen, antracietgrijs en indigoblauw.

 

(Bron: Trendy style)

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }