Make-up herfst/winter 2016

Make-up herfst/winter 2016

Het is altijd weer even slikken, maar we moeten er toch langzaam aan gaan geloven: de herfst en winter staan weer voor de deur. Ieder seizoen heeft z’n charme en eigen trends.In deze blog laten we je kennis maken met de belangrijkste make-up trends voor de herfst en winter van 2016!

 

Graphic eyeliner

De klassieke eyeliner maakt plaats voor moderne, grafische en (drie)hoekige lijnen. De eyeliner kan deze herfst en winter reiken tot aan de wenkbrauw en mag behalve op de oogleden ook ónder de oogleden. Kortom:  leef je uit.

 

Smokey eyes

De klassieker der klassiekers op het gebied van ooglooks, de smokey eye. Deze komt ook het einde van 2016 weer helemaal in the spotlight. In de herfst en winter mogen de wat meer donkere oogschaduwtinten weer uit de kast en kun je lekker aan de slag met bruin- en zwarttinten en jezelf voorzien van een prachtige, mysterieuze smokey eye.

 

Dark lips

Deze trend klinkt eigenlijk best logisch, want in de herfst en winter leggen we natuurlijk de neonroze lipsticks even opzij. We gaan behalve voor donkere oogschaduwkleuren ook voor de wat meer donkere liptinten. Plumpaars, bordeauxrood of zelfs zwart en met een matte of glossy finish, het mag allemaal.

 

Fluor

Oh yeah, the 80’s are back! Neonroze ogenn en felblauwe wimpers. Zelfs op de lippen mag (naast de vampy donkere kleuren) een fluorescerend kleurtje deze winter!

 

(Bron: The makeup spot )

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }