Vlechtbruidskapels

Vlechtbruidskapels

Vlechten worden niet meer geassocieerd met brave jonge meisjes. Maar zijn de perfecte manier voor vrouwen om een origineel en creatief kapsel te creëren. Vlechten in het haar blijven mooi en tijdloos, en ze passen bij iedere vorm van gezicht en stralen een zachte vrouwelijkheid uit. Het is dus ook super mooi om een vlechtbruidskapsel te laten maken wanneer je gaat trouwen. Dat is helemaal van deze tijd en je kunt er veel variatie in maken.

Vlechten

Vlechten in het haar blijven mooi en tijdloos, en ze passen bij iedere vorm van gezicht en stralen een zachte vrouwelijkheid uit. Het aantal manieren waarop de vlecht kan worden uitgevoerd is bijna net zo talrijk als de haren op je hoofd. Zo zijn er de meer traditionele vlechten zoals de Franse vlecht, de normale vlecht, de melkmeisjes vlecht en over de schouder vlecht. En dan zijn er ook nog de meer hedendaagse stijlen als rommelig vlechten en de visgraat.

 

Opsteekkapsels met vlechten

Maar nogmaals, er zijn zoveel andere manieren, waarom al je haar gebruiken voor in een enkele vlecht? Overweeg het wikkelen van een dunne vlecht rond de zijkant van je hoofd of rond een rommelige knot, of kies voor een lange Franse pony gevlochten in je haar voor een ietwat grillige nonchalante uitstraling. Deze soorten stijlen zijn ook ideaal voor als je niet al te lang haar hebt.

 

Alle vlechtbruidskapsels

Lees het volledige artikel van vlechtbruidskapsels op www.trouwen-bruiloft.nl/

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }