Tips voor mooi gezond haar

Tips voor mooi gezond haar

We willen ons haar soms nog wel eens iets aandoen. Verven, föhnen, strakke vlechten of staarten en hard borstelen. Het zijn boosdoeners. Hier zijn tien gouden tips om je haar zo mooi mogelijk te houden. Nu beginnen!

De tips

  1. Borstel je haren niet te lang en hard. Je krijgt er eerder gespleten punten door.
  2. Gebruik milde haarproducten en vermijd verven of chemische behandelingen zoveel mogelijk.
  3. Meng je shampoo altijd aan met water. Doe een beetje water in een glas en doe er een klein scheutje shampoo bij (geen handpalm vol dus) en vermeng de shampoo met het water. Breng de shampoo op natte haren aan.
  4. Laat je haren, als het even kan, aan de lucht opdrogen. Heb je de föhn nodig om te stylen, laat je haar dan eerst al flink aan de lucht opdrogen en ga daarna pas föhnen.
  5. Breng voor het föhnen altijd een haarproduct aan dat je haar tegen de hitte van de föhn beschermt. Bescherm je haar ook goed tegen de zon met een speciaal haarproduct en – beter nog – een hoed.

Overige tips

Ben je enthousiast geworden over de tips en wil je nog meer tips om jou haren mooi en gezond te houden? Lees de andere 5 tips op de website van trendystyle, daar staan meer leuke en bruikbare tips op voor het verzorgen en mooi houden van je haren!

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }