Contouren van het gezicht

Contouren van het gezicht

Contouren en shapen, het zijn termen die anno 2016 niet meer uit ons make-up vocabulaire weg te denken zijn. De contourkitjes vliegen je om de oren, maar soms sta je met een contourkitje in je rechterhand en een contourkwast in je linkerhand alsnog met je handen in het haar, want hoe doe je het nu goed en hoe juist niet? Daarom heb ik dzeze blog geschreven. Ik help jou graag op weg in de contour en shape wereld.

 

Do’s bij het contouren van je gezicht

Blend it out

Blending, blending, blending is the keyword. Dus een rechte bruine streep vanaf je oor naar je mond kán nogal wat verbaasde blikken opleveren.

 

The right tools

Een goed begin is het halve werk en in het geval van contouring zijn juiste kwasten onmisbaar. Ga dus voor je aan het contouren slaat op zoek naar een goede contourkwast, dan ben je al een heel eind op weg!

 

Pick your colour

Dit is waarschijnlijk de allerbelangrijkste: het kiezen van de juiste kleur bronzer. Te oranje, te donker, te grijs: het werkt allemaal niet mee aan het uiteindelijke resultaat.

 

Don’ts bij het contouren van je gezicht

Glitter? No!

Bronzingpoeders met glitters zijn prachtig, maar niet om mee te contouren. Een rij glitters langs je neus en kaaklijn is niet écht wat je wilt…

 

Less is more

Na een of twee laagjes bronzer kun je soms het idee hebben dat er nog helemaal niets op je gezicht zit, maar kijk echt even in goed daglicht hoe je ervoor staat. Too much is never a good idea.

 

Take your time

Het goed contouren van je gezicht neemt vaak wat tijd in beslag, houd daar rekening mee. ‘S morgens 5 minuten voor je de deur uit rent nog even aan de slag gaan met bronzer in een iets te donkere badkamer pakt vaak niet heel goed uit…

(Bron:The make-up spot)

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }