Bruidskapsels 2016

Bruidskapsels 2016

We zitten alweer een week in 2016. Daarom is het tijd voor dé trends op het gebied van bruidskapsels voor 2016. Alle ogen zijn op jouw gericht en jij wil je natuurlijk fabulous voelen, lees snel verder. 

Prima ballerina

Naast dat zo nonchalant mogelijk een trend is, blijven een aantal designers ook trouw aan elegante en gepolijste stijlen. Op ballerina geïnspireerde knotten zullen we dan ook zeker veel zien in 2016!

Beeld: Fernanda Calfat

Volume, volume, volume!

Een tegenhanger van de vorige stijl: hierbij kan het namelijk niet wild genoeg! Op de runway van Theia en Galia Lahav konden we niet om deze haarstijl heen. Een moderne twist op Victoriaanse en Griekse stijlen, gingen romantische looks naar een next level wat betreft volume.

Beeld: Bryan Bedder

Lage, losse paardenstaart

Kelly Faetatini en Claire Pettibone hebben absoluut goedkeuring gegeven aan de losse paardenstaart bij het showen van de nieuwe collecties op de runway.

Beeld: Claire Pettibone

Whimsical vlecht

Reem Acra wist weer te verrassen op het gebied van bruidskapsel trends 2016. Lange vlechten met glinsterende kralen, parels en bloemen erin gevlochten.

Beeld: Randy Brooke

3D haar

We zagen al dat 3D helemaal hip is bij bruidsmode, maar ook bij bruidskapsels is het helemaal hot! Bloemen, vlinders, pailletten: het mag over de top! Onderstaande foto’s komen van de runway collectie van Ines Di Santo.

Beeld: Jemal Countess

Floating Florals

Op de runway van Caroline Herrera zagen we echt iets fantastisch voorbij komen! Om de bloemenkransen in het haar konden we de afgelopen jaren niet heen, maar Caroline heeft daar haar eigen draai aan gegeven. Het haar is grof gekruld en vervolgens zijn plukjes haar kriskras vastgemaakt met jasmijn bloemen.

Beeld: Jaka Vinsek

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); }