Hairstyling

Welkom op de website van knapsels dé hairstylist en visagist gespecialiseerd in bruidsstyling in Den Haag of bij u thuis. Vanuit mijn grote passie voor Hairstyling laat ik mijn klanten stralen, maar ik laat ze ook de beste versie van zichzelf zijn. Daarom vertel ik je graag meer over wat ik voor jou kan beteken op het gebied van hairstyling, visagie. Maar natuurlijk ook op het gebied van kleur, imago en styling advies.

Hairstyling in Den Haag

Knapsels is dé visagist en hairstylist van Noord-Brabant en krijgt bijna een 10 op de perfect wedding. De mooiste versie van jezelf zijn en stralende klanten staat dan ook centraal bij Knapsels. Samen komen wij tot een look die bij jou past, deze look is dus gebaseerd op jouw eigen wensen, je gezichtsvorm, je haartype en op de make-up die je normaal gesproken gewend bent te dragen. Jouw wensen staan dus centraal bij Knapsels en je kunt altijd rekenen op professionele en persoonlijke adviezen.

Voorbeelden van Hairstyling

In mijn uitgebreide portfolio staan verschillende voorbeelden van Hairstyling die ik heb gemaakt. Maar wat je in mijn portfolio vind is echter niet alles wat ik kan. Ik daarom volg elk jaar nieuwe trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Door deze trainingen kan ik veel dus verschillende kapsels en make-upjes maken en heb ik een breed scala aan stijlen in mijn vingers. Twijfel je of ik een bepaald kapsel kan maken, stuur dan je foto op naar mij en dan kan ik deze vraag voor je beantwoorden. Maar niets is onmogelijk!

Aanbod van Hairstyling

Van de mooiste bruidskapsels tot professionele visagie en van gezellige workshops tot imagoadvies, hiervoor kun je dus allemaal bij Knapsels terecht. De hairstyling, visagie, workshops en kleur, styling en imago advies vinden dus plaats in mijn salon. En de bruidsstyling op de dag van het trouwen vind bij u thuis plaats of op locatie. En de proefsessie van de bruidsstyling vind dan plaats in mijn salon of bij u thuis. Dit ligt dus aan het bruidsarrangement wat u kiest.

Reserveren

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden over Hairstyling bij Knapsels? Wil je daarom jouw ideeën bespreken over Hairstyling voor een speciale gelegenheid? Of heb je, na het lezen van deze informatie, juist een vraag of opmerking voor Knapsels? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel dan je alles over de mogelijkheden en ik denk heel graag met je mee!

Waarom Knapsels?

Na het lezen van deze informatie over Hairstyling vraag jij je vast af wat Knapsels anders maakt dan andere. Ik heb daarom wat punten op een rijtje gezet:

  • Gediplomeerd hairstylist en visagist ( Micky Jooren Opleidingen, Tilburg)
  • Jarenlange ervaring in hairstyling en visagie
  • Maar ook jarenlange ervaring als bruidsstylist
  • Gemiddeld cijfer van 9.8 op The Perfect Wedding
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste technieken
  • Voor iedere klant persoonlijk advies op maat
  • Maar ook altijd professioneel advies
  • Op jou trouwdag aan huis of op locatie
  • Proefsessie in de Salon van Knapsels

Hairstyling voor speciale gelegenheden

Wil je Hairstyling boeken voor speciale gelegenheden? Ook dat is mogelijk. Denk daarbij aan gelegenheden als een gala, diploma uitreiking, de moeder van de bruid, bruidsmeisjes, andere daggasten bij een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid zijn ook mogelijkheden bij Knapsels. Voor nog meer informatie Hairstyling voor speciale gelegenheden kun je dus ook een kijkje nemen in het aanbod van Knapsels.

Nieuws berichten over Hairstyling

Shampoo

Shampoo

Je haar wassen met een shampoo zonder parabenen, sulfaten en siliconen, steeds meer vrouwen zijn op zoek naar deze haarverzorgingsproducten! Maar waarom eigenlijk? Wat is...
Read More
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-homepage.jpg); } #cata_callaction_3oj0mdcp39 {background-color: #f1f1f1; }#cata_callaction_3oj0mdcp39 {background: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/revslider/home-fullscreen-slider/background_05.jpg); } #cata_button_875a9zafil.cata-button{}#cata_button_875a9zafil.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_875a9zafil.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3}