Ben je binnenkort te gast op een feest, huwelijk, gala of wil je mooi gestyled worden voor de feestdagen of een andere speciale gelegenheden?

Maak je dag of avond onvergetelijk met een perfect in model gebracht feestkapsel of een mooie make-up die jou laat schitteren op elke gelegenheid.

 

Wat is jou perfecte feestkapsel?

Je outfit, het thema en je wensen zijn belangrijk voor het kiezen van je ideale feestkapsel. Het meest belangrijke is natuurlijk dat jij je goed bij voelt bij het door jou gekozen kapsel. Zo kun je volop van het feest kunt genieten zonder je zorgen te maken over je haar. Als hairstyliste adviseer ik je daarom graag welk kapsel goed bij je past. Ook zorg ik ervoor dat je haar fantastisch zit en blíjft zitten. Voor inspiratie kun je een kijkje nemen naar de feestelijke kapsels in mijn portfolio.[/vc_column_text]

 

Wat is jou perfecte feestmake-up?

Ook voor jou pefecte feestmake-up kijk ik naar je outfit, het thema, maar ook naar wat jij gewend bent te dragen aan make-up. Zo kunnen we samen tot een make-up look komen waar jij je goed bij voelt en die je laat stralen! Als visagist adviseer ik je graag bij het kiezen van de juiste make-up die bij je past. Voor wat voorbeelden kun je alvast een kijkje namen in mijn portolio.