Instagram did not return a 200.

Elyse Smetsers

Al zolang als ik mij kan herinneren wilde ik kapster worden. Maar dan zonder knippen en verven. Daarom koos ik uiteindelijk toch voor een andere opleiding. Maar de passie voor hairstyling en visagie bleef de rode draad. In 2013 begon ik met Knapsels en rondde met succes de hairstyling en visagie opleidingen af bij Micky Jooren Opleidingen in Tilburg. Ondertussen deed ik ervaring op bij topmerken als Yves Saint Laurent en Lancôme.

Het is de beste beslissing die ik ooit genomen heb. Want wat vind ik het geweldig om samen met mijn klanten tot die unieke, prachtige look te komen die perfect bij iemand’s karakter past en de sterkste kanten van het uiterlijk naar voren laat komen.

Ik wil de beste zijn in mijn vak. Daarom blijf ik mezelf steeds ontwikkelen door cursussen en workshops te volgen. Zo blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends en de meest innovatieve technieken op het gebied van haar en make-up. De merken waar ik graag mee werk zijn onder meer MAC, Bobbi Brown en Urban Decay.

knapsels-elyse-smetsers-hairstylist-visagiste

Hairstyling & Visagie

Het is allemaal begonnen met de creatie van mooie bruidskapsels. Sinds 2014 combineer ik dit met professionele visagie en kan ik aanstaande bruiden een compleet pakket bieden. Dat is de beste manier om de look een geheel te laten vormen; het één versterkt het ander. Bovendien is het voor de bruid veel fijner om de perfecte look maar met één persoon af te hoeven stemmen. Eén professional die precies begrijpt wat jij bedoelt. Een ontspannen gevoel.

knapsels-over-mij-hairstyling
knapsels-over-mij-kleur-styling-imago

Workshops

Ik vind het leuk om mijn kennis met anderen te delen. Daarom bied ik in een gezellige sfeer twee verschillende workshops aan. Ik leer je bijvoorbeeld hoe je jouw ogen zo op kunt maken dat ze groter lijken. Of heb je altijd al willen leren vlechten? In mijn salon in Bladel geef ik je onder het genot van een hapje en een drankje alle tips & tricks die je thuis makkelijk kunt toepassen. Zo kun je elke dag stralen!

Kleur-, styling-, en imagoadvies

Mijn klanten te laten stralen en er op hun best uit te laten zien; dát is mijn belangrijkste doel. Daarom ben ik ook kleur-, styling- en imagoconsulente. Want niet alleen make-up en hairstyling zijn belangrijk om er elke dag goed uit te zien. De kleuren en de kleding die je draagt zijn minstens zo belangrijk. Ik help je om een look te creëren die uitstraalt wat jij wílt uitstralen en waarmee jij er op je best uitziet! Met de juiste handvatten en adviezen heb jij voortaan met kleding en kleur een sterker imago.

knapsels-over-mij-workshops
knapsels-over-mij-ik-ga-trouwenknapsels-over-mij-ik-ga-trouwen

Mijn leven naast Knapsels

Ik ben iemand die van uitdagingen houdt. Fanatiek hardlopen, wielrennen en andere sportieve activiteiten vind ik geweldig. Verder ben ik op 21 september 2018 zelf getrouwd! Super leuk om met alle 2018 bruiden in hetzelfde schuitje te zitten. Momenteel ben ik zwanger en verwachten we in augustus 2019 ons eerste kindje. Daarom ben ik van 1 juli t/m 28 oktober 2019 met verlof en dus ook niet beschikbaar voor alle aanstaande bruiden. Wel blijf ik via de mail bereikbaar en probeer ik deze in die tijd bij te houden.

Hopelijk zien we elkaar in de toekomst.

Lieve groet,

Elyse Smetsers

Waarom Knapsels?

  • Gediplomeerd hairstylist en visagist (Micky Jooren Opleidingen, Tilburg)
  • Jarenlange ervaring
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste technieken
  • Persoonlijk advies op maat
  • Eigen salon, aan huis of op locatie
knapsels-over-mij-visagie
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: E6B1B3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-overmij.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: FFFFFF; }