Niet alleen make-up en hairstyling zijn belangrijk om er elke dag goed uit te zien. Ook de kleuren en de kleding die je draagt zijn bepalend voor je uitstraling. Als all-round kleur-, styling- en imagoconsulente geef ik je de juiste handvatten en adviezen om met kleding en kleur een sterker imago te creëren.

aanbod-knapsels-kleur-advies

Kleur advies

Kleuren zijn doorslaggevend voor jouw uitstraling. De kleur van de kleding die je draagt heeft een grote impact op je uiterlijk, op hoe je je voelt en op hoe je op anderen overkomt. Het is belangrijk dat kleuren in harmonie zijn met de kleur van je huid en je haarkleur. Zo voel je je zelfverzekerder en krijg je een sterker imago.

Tijdens een persoonlijk consult bepalen we door middel van kleurdoeken welk kleurtype jij bent. We bepalen wat jouw topkleuren zijn en wat jouw optimale kleurencombinaties zijn.

Reserveren

Wil jij ook een kleur, styling of imago advies bij Knapsels reserveren? Dan dan snel contact op.
aanbod-knapsels-styling-advies

Styling advies

Tijdens een stijl advies gaan we jou plus en min punten bespreken. Maar ook bepalen we jou gelaatsvorm, figuurtype en beenderstructuur. Aan de hand van deze bevindingen gaan we bepalen welke optische illusies, camouflage technieken en belijningen bij jou passen.

Ook gaan we jou primaire en secundaire stijl in kaart brengen. Stijl is namelijk afhankelijk van de situatie. Op het werk heb je vaak een andere stijl dan in je privéleven. Ook jou persoonlijkheid heeft een invloed op jou stijl.

Een stijl advies kan niet gedaan worden zonder een kleur advies. Je leeftijd en kleurentype spelen namelijk een grote rol bij het bepalen van jou stijltype.

Een stijl advies kun je uitbreiden met de personal shop service van Knapsels of een garderobe restyling.

Imago advies

Geef je voor je werk vaak presentaties? Ga je regelmatig naar feestelijke en officiële gelegenheden? Ben jij het visitekaartje voor je bedrijf of organisatie? Mijn imagoadvies helpt je om er, zowel zakelijk als privé, representatief uit te zien op een manier die echt bij jou past.

Tijdens een persoonlijk consult leer ik je hoe je jezelf op een krachtige en natuurlijke manier kunt presenteren.

aanbod-knapsels-imago-advies

Bekijk de tarieven voor kleur-, styling- en imagoadvies

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: E6B1B3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2018/01/knapsels-banner-kleur-styling-imago.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: FFFFFF; } #cata_callaction_2w71iqovwx {background-color: #f1f1f1; }#cata_callaction_2w71iqovwx {background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/2017/09/home19-page-title-slider.jpg); } #cata_button_im18f8i2mv.cata-button{}#cata_button_im18f8i2mv.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_im18f8i2mv.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3} #cata_callaction_45l2pddoze {background-color: #f1f1f1; }#cata_callaction_45l2pddoze {background-image: url(https://knapsels.nl/wp-content/uploads/revslider/home-fullscreen-slider/background_06.jpg); } #cata_button_zn5w634niu.cata-button{}#cata_button_zn5w634niu.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_zn5w634niu.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3}