Knapsels-winactie

Win een feestelijk kapsel naar keuze!

Laat een bericht achter waarin jij beschrijft voor welke gelegenheid jij een feestelijk kapsel kunt gebruiken. De leukste en origineelste reactie wordt beloond met een kapsel naar keuze!

Berichten plaatsen kan tot en met 14 maart 2014!

6 thoughts on “Win een feestelijk kapsel naar keuze

 1. Hey Hey

  Ik zou graag een kapsel willen uit de rock & roll tijd. Volgende week heb ik een bruiloft in deze style en daar hoort natuurlijk een geweldig kapsel bij!

  Groetjes La Toya

 2. ik doe mijn vormsel en mijn zus word 16 dus hebben we samen groot feest vandaar willen we wel een feestelijk kapseltje

 3. Hey elyse..

  Ik wil graag een klassiek kapsel voor mijn toekomstige bruiloft..
  Het is Nog niet zover..Maar mijn kapsel heb ik al helemaal in mijn hoofd..

 4. hoi elyse,
  jij gaat op 16 mei mijn mama’s haar mooi maken als ze met papa trouwt! Nu zou het ook geweldig zijn als jij me die dag ook van een mooi bruidsmeisjeskapsel wil voorzien!!!!

 5. Een mooi kapsel voor mijn bruiloft in augustus!!
  Als het je lukt om mijn onmogelijk uitzakkende haar in krullen te krijgen 😉 haha

 6. Na een fantastische bruiloft, en prachtige foto’s, zou ik graag nog een keertje het foto’s maken over willen doen, in de jurk, maar dan met de paarden. Door omstandigheden kon het niet meer deze zomer, omdat we in de lappenmand zaten. De tijd begint wel te dringen, omdat 1 van de paarden hoogbejaard is (27 jaar). Het zou heel mooi zijn als mijn haren weer net zo mooi gedaan waren als de dag van mijn bruiloft, zodat de bruidsreportage nog uitgebreid kan worden met foto’s van onze allerliefste vrienden daarbij.

Comments are closed.