Elyse heeft mij erg fijn geholpen met mijn bruidskapsel en make up. Ze weet waar ze over praat en heeft een fijne ontspannen houding. Wat ik als erg prettig heb ervaren op een zenuwachtige dag als je ''trouwdag''. Erg vriendelijk en betrokken! Dankjewel Elyse voor Alles!
Anne Hoevenaars
Na een klein drama met een eerdere proef make up en kapsel bij iemand anders, ben ik zo ontzettend blij dat ik bij Elyse ben uitgekomen. Tijdens de proef heeft ze me weer helemaal gerustgesteld, kwam zeer professioneel over en begreep precies wat ik bedoelde. Op de dag zelf 1-8-15 zat alles helemaal perfect. In de avond is ze nog even langs geweest voor een touch op, om ook tijdens het feest helemaal te stralen. PERFECT!
Anoniem
Elyse heeft me, na eerste contact, heel snel weten te overtuigen van haar kunde door de persoonlijke aandacht en mails die ze me stuurde om me voor te bereiden op de grote dag. Niet alleen was ze punctueel (een fijne kwaliteit!!), ook dacht ze erg graag mee. Een aanrader!
Kim Snellink
Dank je wel Elyse voor de mooie kapsels en make up van mijn dochter en mij. Het heeft de hele dag goed gezeten. Ik was meer dan tevreden en de bruidegom vond het ook geweldig.
Janine Verhaaff-van den Brand
Nogmaals super bedankt voor het geweldig mooie kapsel en de mooie make-up. Wat een super dag hebben we gehad!! Ik heb zoveel complimenten gehad over mijn haar en het bleef zoals je beloofd had de hele dag en avond zitten. Perfect gewoon!
Patricia Claasen
Super bedankt voor mijn bruidskapsel!!  Tot het einde heeft het helemaal perfect gezeten!! Heel veel complimenten gehad!! Super bedankt!!
Kelly Janssen
Een hele vriendelijke haarstyliste. Mijn bruidskapsel was perfect. Zeker een aanrader voor dames die net zoals ik erg kieskeurig zijn.
Michelle Cheung
Elyse doet haar werk met veel plezier en zorgt ervoor dat je een feestelijk kapsel krijgt op je speciale dag, wat de hele dag goed blijft zitten en wat bij je past. Zeker een aanrader dus!
Janneke Couwenberg
Zeer professioneel en goede service. Neemt rustig de tijd voor je wensen en komt met goede suggesties. Een echte aanrader!
Jeske van Esch
Perfecte service. Het kapsel voldeed aan al mijn wensen en heeft de hele dag super goed gezeten. Ik kan maar 1 ding zeggen: SUPER tevreden!
Kim van Roij
Elyse neemt een fijne sfeer met zich mee en een kritisch oog voor detail. Haar enthousiasme en creativiteit voor het vak zijn pluspunten. Zeker een aanrader!
Denise Olislagers