FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wanneer kan ik Knapsels het beste boeken voor mijn bruidskapsel en/of bruidsmake-up?

Vooral vanaf april tot en met oktober zijn de vrijdagen en zaterdagen snel volgeboekt. Daarom kun je mij het beste direct boeken zodra je trouwdatum bekend is. Zo ben je er zeker van dat ik beschikbaar ben en je zit nergens aan vast.

Is een proefsessie altijd noodzakelijk voor een bruidskapsel of make-up?

Een proefsessie is zeker aan te raden, maar niet noodzakelijk. Tijdens deze proefsessie kijken we samen naar de perfecte look voor jouw trouwdag. Op je trouwdag wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je kapsel en make-up helemaal perfect bij je past, goed blijft zitten en dat je er op je allermooist uitziet.

Wanneer plan ik een proefsessie in?

Je proefsessie kan het beste 2 tot 8 weken voor je trouwdag ingepland worden. Wanneer je je haar laat groeien voor je trouwdag, kan je je proefsessie het beste zo kort mogelijk voor de trouwdag makeinplannen. Het is dan duidelijker hoe lang je haar is en wat er met je haarlengte mogelijk is.

Wanneer je nog een spraytan wil of onder de zonnebank gaat kun je de proefsessie ook beter zo kort mogelijk voor de trouwdag plannen. Het kan zijn dat de make-up grauw uitvalt wanneer jij bruiner wordt.

Hoe lang duurt een proefsessie?

Een proefsessie voor alleen een bruidskapsel duurt ongeveer 2 uur, voor alleen je bruidsmake-up ongeveer anderhalf uur en voor beide 3 uur. Tijdens de proefsessie neem ik er alle tijd voor om je zo om je zo goed mogelijk te adviseren, het kan dus eventueel iets langer duren.

Ik heb heel dun haar, welke kapsels zijn geschikt voor mij?

Ook met dun haar kun je heel veel kanten op. Dankzij een flinke dosis vakkennis, technieken en ervaring kan ik zelfs het dunste haar vol laten lijken en er de mooiste kapsels voor jou mee creëren. Je kunt dus gewoon naar kapsels kijken die je mooi vindt.

Ik wil graag een leuke haaraccessoire hoe weet ik welke bij mijn haar en kapsel past?

Er zijn heel wat verschillende feestelijke haaraccessoires, ook voor bruiden. Om een idee te krijgen wat er allemaal mogelijk is neem ik verschillende soorten haaraccessoires mee naar de proefsessie zodat jij kan kijken welke jij het mooist vindt en welke bij het kapsel en de jurk past.

Wil je voor je feestkapsel ook een haarversiering? Laat me dit dan op tijd weten zodat ik deze meeneem.

Hoeveel tijd reserveer ik voor een bruidskapsel en bruidsmake-up op mijn huwelijksdag?

Op je huwelijksdag moet je ongeveer 2 uur uittrekken voor je bruidskapsel en make-up. Natuurlijk zorg ik ervoor dat ik ruim op tijd aanwezig ben en pas weer weg ga als je haar en/of make-up er helemaal perfect uit ziet.

Is het mogelijk om 's avonds een andere look te krijgen of een touch-up te krijgen?

Natuurlijk is dat mogelijk. Ik hoor het dan wel graag zo snel mogelijk zodat ik dit kan inplannen.

Kan je op mijn huwelijksdag ook het haar van mijn bruidsmeisjes en mijn moeder stylen?

Dit is mogelijk, geef dit wel van tevoren aan, zodat ik hier tijd voor kan in plannen. Ook moet dit mogelijk zijn in jullie dagplanning het belangrijkste voor mij is dat jij, als bruid, er perfect uitziet!

Wanneer betaal ik?

Je ontvangt na de proefsessie een factuur van mij. De betalingstermijn van deze factuur is 14 dagen.

Zijn er kosten aan verbonden wanneer mijn bruiloft niet doorgaat?

Mocht het gebeuren dat je bruiloft, om welke reden dan ook, niet door gaat, dan zijn hier tot 14 dagen vóór de geplande trouwdag geen kosten aan verbonden. Bij annulering binnen 14 dagen voor je trouwdag zijn de kosten 50% van de totale opdracht. Graag verneem ik het altijd zo snel mogelijk wanneer je de afspraak wil annuleren.