Je gaat trouwen, van harte gefeliciteerd!!

Een drukke tijd breekt aan waarbij je vanalles moet gaan regelen voor jullie trouwdag, zo ook je bruidskapsel en bruidsmake-up.
Op jullie trouwdag wil jij je natuurlijk op je mooist voelen en stralen zonder je zorgen te maken over je kapsel of make-up! Daarom gaan wij samen op zoek naar het bruidskapsel en /of de bruidsmake-up die het beste bij jou en bij je wensen past. Knapsels verzorgd met passie je bruidskapsel en/of bruidsmake-up aan huis of op locatie en zorgt voor een persoonlijk advies waarbij al je wensen centraal staan.

Reserveren

Wanneer jij je bruidkapsel en/of make-up door knapsels wil laten verzorgen, kun je het beste meteen nadat de trouwdatum bekend is boeken. Van april tot oktober zitten de vrijdagen en zaterdag snel vol, en zo ben je er zeker van dat ik beschikbaar ben.

De proefsessie

Vooraf aan jullie trouwdag plannen we een proefsessie in mijn salon in Bladel. De proefsessie vindt ongeveer 2-8 weken voor de bruiloft plaats. Tijdens de proefsessie neem ik alle tijd om elkaar beter te leren kennen, je wensen door te spreken en daarbij advies te geven. Het advies dat ik geef wordt gevormd op basis van je gezichtsvorm, wensen, de jurk, je alledaagse make-up en je haartype.

Hierna gaan we beginnen met de proefsessie zoals dit ook op jullie trouwdag zal gaan. Zo ben je al goed voorbereid en weet je wat je kunt verwachten. Jouw wensen samen met mijn ervaring, vakkennis en vaktechnieken zorgen ervoor dat jij de gewenste look krijgt op je trouwdag! We veranderen het kapsel en de make-up net zo lang tot je 100% tevreden bent!
Na de proefsessie maak ik foto’s van je look zodat ik deze op je trouwdag zoveel mogelijk na kan maken.

De trouwdag

Op de trouwdag zelf kom ik aan huis of op locatie. Net waar jij wenst jezelf klaar te maken in de ochtend. Ik zorg dat ik ruim op tijd aanwezig ben zodat jij je daar al geen zorgen over hoeft te maken. Voordat we gaan beginnen vraag eerst of je nog steeds tevreden bent met de door jou uitgekozen look en daarna ga ik aan de slag. Jij kunt je ontspannen want ik zorg ervoor dat je op tijd klaar bent!

Touch-up of daggasten?

Wil je ‘s avonds graag een andere look qua haren en/of make-up of  een touch-up van je huidige look? Of zijn er daggasten of bruidsmeisjes die graag een mooi en feestelijk kapsel willen?  Ook dan sta ik graag voor je klaar! Vraag bij het reserveren naar de mogelijkheden.

Knapsel-overig-denise-opgestoken-back-detail

Bride portfolio

Knapsels-cora-braid

Cora

Brides

Knapsels-bruid-naomi

Naomi

Brides

Knapsels-bruid-ellen

Ellen

Brides

Knapsels-bruid-inge

Inge

Brides