Knapsels-feestkapsels-feestdagen

Met de feestdagen voor de deur is het tijd om alvast te verzinnen wat jouw look wordt. Welke make-up draag je, wat wordt jouw outfit van dit jaar en misschien nog wel het belangrijkste: voor welk kapsel ga je? Ik ben op internet opzoek gegaan naar de ultieme makkelijke kapsels voor de feestdagen. Aan de hand van twee how-to video’s worden deze kapsels uitgelegd, zodat jij er in een handomdraai feestelijk uitziet!

Krullen

Een all time favoriet  is gekruld haar. De structured waves (geïnspireerd op de jaren ’60) zijn makkelijk om voor elkaar te krijgen. En ben je nog niet zo goed in het krullen van je haar? Dan heb je nog genoeg tijd om te oefenen voordat de feestdagen aanbreken.

 

Haarband Knot

Een andere favoriet is de headband bun, oftewel de haarband knot. Waarom? Dit kapsel is elegant, mooi én makkelijk. Deze hairdo ziet er ingewikkeld uit terwijl het heel simpel is om te maken. Eén ding is zeker: met de haarband knot krijg je gegarandeerd veel complimenten!

 

Gevlochten paardenstaart

De rommelige gevlochten paardenstaart is een leuke twist op de standaard paardenstaart. En het ziet er heel feestelijk uit!
Stap 1. Spray een Volumizing Spray in de lengtes van het haar om het grip te geven. Op die manier zorg je ervoor dat je vlecht goed blijft zitten de hele dag.
Stap 2. Borstel vervolgens je haren door en maak een hoge paardenstaart.
Stap 3. Zet de paardenstaart vast met een haarelastiek in de kleur van je eigen haar.
Stap 4. Verdeel het haar van de paardenstaart in drie strengen en vlecht het totdat je bij de punten van het haar bent. Zet vast met een elastiek.
Stap 5. Eindig met een haarlak: ideaal om je haar de hele dag op z’n plek te houden en je haar extra glans te geven.

 

Ingevlochten haar

Het invlechten van je haar is niet heel lastig, maar als je de slag nog niet helemaal te pakken hebt is het verstandig om nu alvast te beginnen met oefenen. PS: op YouTube staan veel nuttige tutorials waarin wordt uitgelegd hoe je je haren makkelijk kunt invlechten.
Stap 1. Borstel je haar goed door, spray een volume spray in jou haar voor textuur en maak een zijscheiding.
Stap 2. Pak een dunne pluk met haar aan de voorkant en verdeel het in drie strengen.
Stap 3. Begin met het invlechten door iedere keer een plukje haar bij de vlecht te doen.
Stap 4. Zet de vlecht vast met een schuifspeldje.
Stap 5. Maak een knotje van het haar dat over is.
Et voilà, vier makkelijke en super feestelijke kapsels voor de decembermaand!

De tutorials kun je op deze website bekijken.

 

(bron: Trendalert)